torstai 4. joulukuuta 2014

Hei, puhutaan espanjaa!

Vihdoin se saapui!

Tilasin n. 2 viikkoa sitten netistä itselleni sellaisen Espanjan oppikirjan. Melkein joka aamu olen ensimmäisenä aamulla juossut ovelle katsomaan, joko tämä aarre olisi saapunut. Monta pettynyttä aamua, mutta voi sitä riemua kun tänä aamuna kirja eteisessä minua odottikin! Nyt meille tuli joulu etuajassa!

Kyseinen opus on siis Puhu Espanjaa- käytännön espanjan alkeiskurssi. Mukana tuli 2 opetus CD:tä. Kirja lupailee, että sen avulla oppii tehokkaasti jokapäiväisissä tilanteissa tarvittavat perustaidot. Paljon työtä ja monta opiskelu tuntia edessä, mutta onneksi löytyy motivaatiota opiskeluun!



Ennätin jo vähän selailla kirjaa, ja kuunnella CD:ltä ensimmäiset tehtävät. CD on vähän liian nopea tempoinen mielestäni ja joutuu koko ajan olemaan sormi pause-napilla.  Mutta eiköhän tästä paljon opi, kun vain jaksaa opetella.

Olen miettinyt myös, että menisin ihan oikealle Espanjan-kurssille, mutta ne ovat melko kalliita. Onneksi äitini osaa puhua jonkin verran Espanjaa, niin voin mennä äidin oppitunnille :)


Muuten tässä ei tilanne ole vielä ennättänyt oikein muuttumaan suuntaan tai toiseen. Toisaalta tässähän on vielä kauan aikaa ennen elokuuta. Olemme kyllä aloittaneet jo säästämään pikkuhiljaa  rahaa (joidenkin mielestä ehkä jopa erittäin pihillä tavalla :D ) ja veronpalautuksetkin meni melkein täysin säästöön. Olen myös tehnyt listaa kaikesta mahdollisesti myytävästä tavarasta, joten niistäkin saadaan lisää rahaa säästölippaaseen. 


Mutta nyt alan opiskelemaan Espanjaa ennen töihin menoa. Adiós, Hasta Luego!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti