maanantai 24. marraskuuta 2014

We only live once!

Hei taas!

Täällä minä taas olen tuumaillut koko päivän tätä "irtiottoa" ja etsinyt tietoa eri lähteistä Fuengirolaan muuttoon liittyen. On paljon eri mielipiteitä muuton kannattavuudesta ja paljon eri asioita,jotka täytyy ottaa huomioon.
Onneksi olemmekin ottaneet sen asenteen, että kaikesta mahdollisesta otetaan selvää emmekä lähde "takki auki" matkaan.

Olemme siis parikymppinen työelämässä oleva pariskunta. Mieheni on nyt ollut tämän vuoden armeijan harmaissa, ja armeija loppuukin joulukuussa. Siksi mietimme, että nyt tai ei koskaan on meidän aikamme tehdä jotain tällaista. Meillä ei ole mitään mikä meitä Suomessa pitelisi. Ei ole asuntolainaa, ei autoa, ei lapsia eikä mitään muitakaan velvollisuuksia. Onhan meillä molemmilla toki perheet ja ystävät täällä, mutta eiköhän heistä suurin osa halua matkustaa meille kyläilemään auringon alle. Ja onhan sosiaalisesta mediasta nykypäivänä suuri apu:)






Aiomme siis alustavan suunnitelman mukaan lähteä elokuussa Suomesta vuodeksi Fuengirolaan, jos vain saamme asunnon ja työpaikat siihen mennessä. Siihen asti aiomme asua kotosuomessa halvassa vuokra-asunnossamme ja säästää mahdollisimman hyvä pesämuna Fuengirolaa varten.


Paljon on asioita joita järjestellä ja miettiä, mutta hyvältä idealta tämä tuntuu. Tulemme katumaan, jos emme tätä tee.

Kertokaahan kokemuksianne Suomesta ulkomaille muutosta ja mitä asioita järjestelitte ensimmäisenä :)

Palataan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti